Advertisement

April April Din Dumma Sill - 9 aprilskämt att lura dina barn med — Bokino / Har du lurat någon idag den första april?

April April Din Dumma Sill - 9 aprilskämt att lura dina barn med — Bokino / Har du lurat någon idag den första april?. Tänk sedan att du tar en klyfta och för den till din mun, doften blir starkare (det börjar rinna i min mun medan jag skriver), stoppa in klyftan i din mun och känn den sura smaken. Nu börjar nedräkningen då det gäller att se upp och tänka till två gånger. Men vad vet du egentligen om första april? Som sagt , är det ju faktiskt 1 april (: Ja hon är mammas bebis fastän hon redan blivit hela 8 månader.

Please download one of our supported browsers. Och så allt som hör påsken till förstås: Solen skiner över oss, som aldrig förr. Minns en dag för många hundra år sedan, jag var runt 10 år då, när min plastpappa lurade mig till vanvett och förtret. I sverige är det vanligt att massmedia har falska artiklar och reportage den första april.

April, april din dumma sill … | Svante Öquist
April, april din dumma sill … | Svante Öquist from files.femina.se
Och plötsligt var april över oss med dunder och brak. Google körde under första april ett nytt läge på google maps med namnet äventyr. Det kunde vara ett brev, en. Vi firar andra dagar också. Fast det mest populära aprilskämtet jag kört ut på bloggen var den 1 april 2015. Soita ja kerro parhaimmat aprillipilasi ihan suomeksi soilille ja mikalle! Får skicka ett imorgon istället. I dag är det första april, och då ska det såklart luras hit och dit.

Jag kan lura dig ända till skåne och plocka spånor i en trasig säck.

1 april, 202031 mars, 2020. På altanen är det fortfarande ca en halv meter snö. Rebecka weidmo uvell avslöjar löpande på sin blogg hur dessa politiska aprilskämtare dag efter dag för väljarna bakom ljuset. Maanantain eli aprillipäivän karlavagnen on omistettu kaikennäköisille jekuille. Har du lurat någon idag den första april? Please download one of our supported browsers. Disney planerade bygga upp ett. Varför luras man på första april? Vart har humorn tagit vägen, har vi gipsat in den? Nu börjar nedräkningen då det gäller att se upp och tänka till två gånger. Vi vill höra din berättelse! Ja hon är mammas bebis fastän hon redan blivit hela 8 månader. Som det ser ut kommer snön inte att vara borta förrän tidigast bortåt mitten på april.

För egen del känner jag mig mest blåst på våren. Förvisso skiner solen från en ganska blå himmel men det är fortfarande isande kallt och mängder med snö kvar här i mina trakter. Det var mycket viktigt att luras första april när vi var unga! Memma, pascha, lamm, påskägg, chokladägg. Som sagt , är det ju faktiskt 1 april (:

April april din dumma sill! - Kalmar Volleybollklubb
April april din dumma sill! - Kalmar Volleybollklubb from www.kalmarvolley.se
Sill tycker jag inte om, och det behöv jag lyckligtvis inte äta i april (eller någon annan gång) heller. April, april, äntligen dags att fira sill. Dyrt var det och via växeln i mariehamn skulle det gå. Dagarna trillar på och vips så är det varmt och gott ute. April, april, din dumma sill. Tack om du orkade läsa igenom allt! Det var helt enkelt ett aprilskämt. Och såklart att pappa skrämde skiten ur mej i morse o pappa ställer sig och asgarvar med sin jävla brandsläckare och säger:

När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse.

Your current browser isn't compatible with soundcloud. 1 april, 202031 mars, 2020. Och så allt som hör påsken till förstås: När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Nu är april här och vi har sett dom första tranorna i vårt lantställe ca 5 mil nordöst om uppsala. Klart att jag dragit ett stort skämt och drivit skiten ur min farsa ! Har försökt att skotta bort lite snö, men mycket är kvar. April, april, äntligen dags att fira sill. Dagarna trillar på och vips så är det varmt och gott ute. Solen skiner över oss, som aldrig förr. Ja hon är mammas bebis fastän hon redan blivit hela 8 månader. Ofta gör jag det på morgonen men vissa kvällar när jag orkar och känner för det tar jag gärna en liten tur åt ett annat håll. Jag menar, sebbe är ju sååååå lurad!

Ja nu kan vi faktiskt backa bandet något och faktiskt avslöja att vi fått oss en till familjemedlem. 1 april, 202031 mars, 2020. Nej, det är såklart inte sant att halmstad, falkenberg och varberg planerar att slå ihop sina fotbollslag till ett elitlag. Aprilskämt är ingen ny uppfinning. Första april är dagen då det är okej att ljuga om lite allt möjligt.

April, april din dumma sill... 31 mars 2012 kl 07:03 ...
April, april din dumma sill... 31 mars 2012 kl 07:03 ... from static-cdn.sr.se
Det kunde vara ett brev, en. April, april, din dumma sill. Men vad vet du egentligen om första april? I klippet nedan kan du se fem klassiska aprilskämt ur svt:s arkiv. April april din dumma sill. Det är ju den första april idag så se upp så att du inte blir lurad! Har försökt att skotta bort lite snö, men mycket är kvar. Lättlurad som jag är brukar jag gå på det allra mesta.

Som det ser ut kommer snön inte att vara borta förrän tidigast bortåt mitten på april.

Har försökt att skotta bort lite snö, men mycket är kvar. Is your network connection unstable or browser outdated? Förvisso skiner solen från en ganska blå himmel men det är fortfarande isande kallt och mängder med snö kvar här i mina trakter. Som det ser ut kommer snön inte att vara borta förrän tidigast bortåt mitten på april. Solen skiner över oss, som aldrig förr. Politikerna kan lura dig vart de vill. Det var mycket viktigt att luras första april när vi var unga! Klart att jag dragit ett stort skämt och drivit skiten ur min farsa ! Dagarna trillar på och vips så är det varmt och gott ute. Den gången ville kommunhövdingen varken säga bu eller bä om projektet: April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill eller maj, maj måne, jag kan lura dig ända till. Inte bara att jag fyllt år. Jag menar, sebbe är ju sååååå lurad!

Post a Comment

0 Comments